Over コアへ – Koa • e

Tobias Cornielje

コアへ – Koa • e

Haiku@TCornielje.nl

https://www.TCornielje.nl

Twitter: @TCornielje
Tobias Cornielje

コアへ – Koa • e

Tobias@Cornielje.Online

http://www.Cornielje.Online

Twitter: @TCornielje

Vanuit deze website laat ik zien wat ik schrijf. Ik richt me voornamelijk op het maken van gedichten en Haiku. De depressie die mij op het moment beheerst maakt dat mijn focus voornamelijk op het schrijven van Haiku is gericht. Deze vorm van expressie maakt dat ik de wereld rondom mij observeer. Dit zorgt ervoor dat ik alle schoonheid in welke vorm dan ook in mij opneem en dit gedisciplineerd uit kan werken in een Haiku.
De basis van de Haiku ligt in de eenvoud waarin het Zijn in het moment beschreven wordt. Hierbij is het de bedoeling dat de Haiku voor mij het gevoel vastlegt zonder dat deze direct gegeven wordt. De opbouw bestaat uit 17 lettergrepen verdeeld in drie regels van respectievelijk 5-7-5 lettergrepen.
Zelf ben ik zoekende geweest naar een naam die voor mij beschrijft wie ik ben en wat ik laat zien. In deze zoektocht ben ik gekomen tot de naam:

コアへ (Koa • e) (Tot de kern)

Voor mij staat de natuur centraal in de Haiku omdat zij alles is wat er om me heen is. Zij is de verbinding tussen alles en iedereen. Ik kies er bewust voor om mijn Haiku niet van een titel te voorzien. Ik ben van mening dat de Haiku zelf de essentie zal openbaren. Wel heb ik elke Haiku van een nummer voorzien om zo een dialoog erover doelgerichter te maken.

Is geschreven,

コアへ (Koa • e)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.